tag:blogger.com,1999:blog-4394441212000307531.post5554194709340316570..comments2024-03-28T05:52:33.554-07:00Comments on Moja pasja - moje gotowanie ...: Cannelloni ze szpinakiem w sosie bolognese.Janittahttp://www.blogger.com/profile/11649640448504717870noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4394441212000307531.post-4672449370989466312012-02-08T07:52:16.241-08:002012-02-08T07:52:16.241-08:00Heheh:) Calkowicie to rozumiem :)Heheh:) Calkowicie to rozumiem :)Janittahttps://www.blogger.com/profile/11649640448504717870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4394441212000307531.post-31975132202752794972012-02-08T07:51:37.138-08:002012-02-08T07:51:37.138-08:00Robimy obiad sami :)Robimy obiad sami :)Janittahttps://www.blogger.com/profile/11649640448504717870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4394441212000307531.post-51423916923674505232012-02-08T03:05:46.891-08:002012-02-08T03:05:46.891-08:00Pysznosci! Takie dania najbardziej mnie kusza zimo...Pysznosci! Takie dania najbardziej mnie kusza zimowa pora :)Maggiehttps://www.blogger.com/profile/01200693731532481325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4394441212000307531.post-5370274265040836172012-02-08T03:04:39.724-08:002012-02-08T03:04:39.724-08:00I świetnie smakuje :) Naprawdę polecam :)I świetnie smakuje :) Naprawdę polecam :)Janittahttps://www.blogger.com/profile/11649640448504717870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4394441212000307531.post-24237540068621760862012-02-08T02:08:21.168-08:002012-02-08T02:08:21.168-08:00Pysznie, poproszę porcyjkę na obiad:)Pysznie, poproszę porcyjkę na obiad:)kornikhttps://www.blogger.com/profile/08055435432125932129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4394441212000307531.post-3192084550332872442012-02-08T02:00:10.643-08:002012-02-08T02:00:10.643-08:00Świetnie wygląda :)Świetnie wygląda :)cannahttps://www.blogger.com/profile/09921887848567553587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4394441212000307531.post-9542682494374968432012-02-08T01:41:39.224-08:002012-02-08T01:41:39.224-08:00Witaj . Ważne jet to by cannelloni były wciąż wilg...Witaj . Ważne jet to by cannelloni były wciąż wilgotne- zalane sosem . Mozna co jakiś czas otworzyć piekarnik i łyżką oblewać je sosem który spłynął. Cannelloni są miękkie i rozpływają się w ustach.Pozdrawiam.Janittahttps://www.blogger.com/profile/11649640448504717870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4394441212000307531.post-67156134294456045682012-02-08T01:40:59.310-08:002012-02-08T01:40:59.310-08:00Polecam - jest naprawdę przepyszne i można spróbow...Polecam - jest naprawdę przepyszne i można spróbować zachęcić dzieciaki do jedzenia szpinaku :)Janittahttps://www.blogger.com/profile/11649640448504717870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4394441212000307531.post-80174981878913808682012-02-08T01:38:37.071-08:002012-02-08T01:38:37.071-08:00bardzo fajne te pierwsze zdjęcie, jest takie wielo...bardzo fajne te pierwsze zdjęcie, jest takie wieloznaczne ;)<br />a sama potrawa bardzo w moje smaki :)Agata Chmielewska (Kurczak)https://www.blogger.com/profile/15358029938542898926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4394441212000307531.post-76612772237767228702012-02-08T01:32:53.557-08:002012-02-08T01:32:53.557-08:00ja robilam z serem ricotta ale wyszlo jakies suche...ja robilam z serem ricotta ale wyszlo jakies suche (byl to moj pierwszy raz), Twoje dzielo wyglada rewelacyjnie, wiec sprobuje :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09443896040689873775noreply@blogger.com